Demet Akalın ile Havalimanında Barışma Anı
Pop müzik sanatçısı Berkay Şahin, yeni müzik projeleri, aile yaşamı ve meslektaşı Demet Akalın ile havalimanında karşılaşarak sonlandırdığı kırgınlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun süredir küs olan ikilinin havalimanında karşılaştığını aktaran Şahin, Akalın’ın kendisine sarılarak ağladığını ve aralarındaki kırgınlığı geride bıraktıklarını ifade etti.
Üçüncü Bebek Müjdesi ve Aile Yaşamı
Eşi Özlem Şahin ile iki kız çocukları olan ve üçüncü kız bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan sanatçı, babalık deneyimini paylaştı. Baba olmanın kendisine empati yeteneği kazandırdığını belirten Şahin, güçlü ve bağımsız kız çocukları yetiştirmek istediğini dile getirdi. Eşiyle olan evlilik hayatında sevgililik ruhunu korumaya özen gösterdiklerini de ekledi.
Yapay Zekayla Şarkı Yapanlara Tepki
Müzik sektöründeki dijitalleşmeye ve yapay zekaya da değinen Berkay Şahin, yapay zekayla üretilen eserlere imza atanların kendilerini kandırdığını savundu. Sosyal medya platformlarındaki dijital dinlenme sayılarını gerçekçi bulmadığını söyleyen Şahin, kendi dinleyicisi için nitelikli müzik üretmeye devam edeceğini vurguladı.
Yeni Albüm ve Projeler Yolda
Sinan Akçıl imzalı ‘Aslanlar Doğuyor’ adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturan Şahin, gelecek ay yayınlanacak albümünde Sezen Aksu ve Çağrı Telkıvıran gibi isimlerle çalıştığını duyurdu. Sanatçı ayrıca ‘Evdeyiz Dede’ programını televizyona taşıyacağını ve 2027 yılının başında bir arabesk albümü çıkaracağını açıkladı.
Kaynak: Hürriyet






