İstanbul Teraslarında Yaz Sezonu Etkinlikleri Başladı
İstanbul’un popüler eğlence noktaları, otel terasları ve plajları, güncellenen konseptleri ve canlı müzik programlarıyla yaz sezonunu açtı. Kentin her iki yakasında yer alan seçkin mekanlar, haftalık DJ performansları, yenilenen menüleri ve günbatımı etkinlikleriyle yaz boyunca misafirlerini ağırlayacak.
Avrupa Yakası’ndaki Popüler Teraslar ve Programları
Nişantaşı’nda faaliyet gösteren Spago, cumartesi ve pazar günleri 17.00 – 22.00 saatleri arasında ‘Altın Saatler’ programı düzenliyor. Bu etkinlikte DJ Kıvanç Kasar setin başına geçiyor. Şişhane’deki İstanbul Kültür Sanat Vakfı binasının terasında yer alan Monkey, haftanın her günü saat 18.00 itibarıyla günbatımı manzarası eşliğinde konuklarını kabul ediyor.
Harbiye bölgesinde konumlanan The Ritz-Carlton’ın en üst katındaki The Roof, etnik dekorasyonu ve manzarasıyla dikkat çekerken, Taksim Meydanı’ndaki The Marmara otelinin 21’inci katında bulunan Upperist, 360 derecelik şehir manzarası ve serin havasıyla hizmet veriyor. Swissôtel The Bosphorus bünyesindeki 16 Roof ise hafta sonları saat 22.00’den itibaren DJ performanslarına ev sahipliği yapıyor.
Boğaz Hattı ve Galataport Mekanlarındaki Yenilikler
Arnavutköy’de yer alan Joanna, pazartesi günleri hariç her gün teras etkinlikleriyle faaliyet gösteriyor. Haftalık programlar işletmenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılıyor. Emirgân’daki Teras Emirgân ise hafta sonları DJ performansları düzenliyor. Emirgân Grubu İşletme Müdürü Mert Özsarıkaya, cuma ve cumartesi geceleri kabine geçiyor.
Galataport bünyesinde yer alan restoranlardan birinde bu yaz şef ve menü değişikliğine gidildi. Şef Hakan Çabuk’un hazırladığı yeni menüyle hizmet veren mekanda cuma ve cumartesi geceleri yoğunluk yaşanırken, DJ Kaan Demiral da müzik performansıyla yer alıyor. Galataport’taki bir diğer sahil mekanında ise DJ Can Demirezen ve Saygun eşliğinde gece saatlerinde eğlence programları gerçekleştiriliyor.
Anadolu Yakası ve Ege Bölgelerindeki Mekanlar
Bağdat Caddesi’nin bilinen noktalarından Mirror, Adalar manzarası eşliğinde pizza ve salata ağırlıklı menüsüyle hizmet veriyor. Hafta sonları yoğun olan mekanda DJ yabancı müzik çalıyor. Ortaköy ve Bebek hattının yanı sıra Bodrum’da da hareketlilik sürüyor. Lucca, Bodrum’daki plaj konseptini Demirbükü Koyu’ndaki Seba Gölköy’e taşıdı. Yeni lokasyonda gün boyu plaj hizmeti, yemek servisi, günbatımı DJ performansları, yoga ve padel aktiviteleri sunuluyor. Kuruçeşme’deki Korto İstanbul’un giriş bahçesinde Shiso Garden açılırken, Goose No.25’in yerine ise Dandy hizmet vermeye başladı. Muğla Göcek’te yer alan Adaia Göcek ise temmuz ayında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 8 Temmuz’da Latin konseptli ‘Cuba Night’, 11 Temmuz’da Şef Şevket Usta’nın sunumu ve 15 Temmuz’da Berk Sunal performansı gerçekleştirilecek.
Haftalık Sahne ve Konser Programları
Kentteki çeşitli mekanlarda bu hafta sahne alacak sanatçılar ve program saatleri şu şekildedir:
Özcan Deniz, cumartesi gecesi saat 23.00’te Cahide Palazzo sahnesinde dinleyicileriyle buluşacak. Aybüke Albere aynı gece saat 23.00’te Oda by Venge’de sahne alırken, Begüm Obiz saat 00.30’da Rise n’ Fall Suadiye’de performans sergileyecek. Pazar gecesi ise saat 00.30’da Anıl Durmuş, Terzi İstanbul’da sahne alacak. 7 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Özgür Cankardeş ‘Türkçe Gecesi’ konseptiyle Corridor Pera’da kabine geçecek. Yıldız Tilbe ise 10 Temmuz Cuma gecesi saat 23.30’da Mumlu Alaçatı sahnesinde dinleyicileriyle bir araya gelecek.
Kaynak: Hürriyet






