MENÜ
20 Haziran 2026 Cumartesi
DOLAR 46,4792 ▼ %0,02
EURO 53,3552 ▲ %0,15
ALTIN 6.205,50 ▼ %1,30

Osman Bilici Şehit Hasan Patır’ın Ailesiyle Buluştu

Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Babalar Günü dolayısıyla Türkeli Beldesi’nde ikamet eden şehit polis memuru Hasan Patır’ın ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Devletin vefa ve minnet duygularını iletmek amacıyla düzenlenen ziyarette, şehit ailesinin durumu yakından incelendi.

Şehit Aileleri En Kıymetli Emanettir

Ziyaret sırasında şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Osman Bilici, vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahramanların milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şehitlerin geride bıraktığı ailelerin devlet ve millet için en kutsal emanetler arasında yer aldığını ifade eden Bilici, şehit yakınlarının her zaman baş tacı edildiğini dile getirdi.

Devletin Tüm Kurumları Şehit Yakınlarının Yanında

Anlamlı günlerin ötesinde, şehit ailelerinin sadece belirli zamanlarda değil, yılın her döneminde hatırlandığını belirten Kaymakam Bilici, devletin tüm imkanlarıyla her zaman yanlarında olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Şehit Eşi Nüfer Patır’ın Babalar Günü Tebrik Edildi

Şehit polis memuru Hasan Patır’ın rahmet ve dualarla anıldığı görüşmede, aile fertleriyle samimi sohbetler gerçekleştirildi. Ailenin duygu ve düşüncelerini dinleyen Kaymakam Bilici, talep ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bilgiler aldı. Şehit eşi Nüfer Patır’ın da Babalar Günü’nü tebrik eden Bilici, bu özel günün manevi değerini aileyle birlikte paylaştı. Karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ziyaret, aile üyelerine sağlıklı ve huzurlu günler temenni edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Nevsehirkent Haber

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir