MENÜ
20 Haziran 2026 Cumartesi
DOLAR 46,4792 ▼ %0,02
EURO 53,3552 ▲ %0,15
ALTIN 6.205,50 ▼ %1,30

Fatih Varol’dan Tayfur Urgenç’e Nevşehir’de Ziyaret

TÜRKAV ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir’de Buluştu

TÜRKAV Nevşehir İl Başkanı Fatih Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’ni yeni hizmet binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, kamu çalışanlarının milli değerler çerçevesinde yetişmesi ve sendikal mücadelenin fikirsel altyapısı ele alındı.

Karşılıklı Destek ve İş Birliği Mesajları

TÜRKAV Nevşehir İl Başkanı Fatih Varol, Türk Eğitim-Sen’in eğitim çalışanlarının hak mücadelesindeki sarsılmaz duruşunu takdir ettiklerini belirterek, sendikanın eğitim camiasındaki önemli rolüne vurgu yaptı. Varol, Türk milliyetçiliği fikrinin eğitim alanındaki mücadelesini gururla takip ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ise TÜRKAV’ın milli şuurun canlı tutulmasındaki misyonuna dikkat çekti. Urgenç, sendikal mücadelenin yalnızca hak arayışından ibaret olmadığını, güçlü bir fikri zeminle kalıcı başarıya ulaşacağını söyledi. Yeni TÜRKAV yönetiminin bu bayrağı onurla taşıyacağına inandığını belirterek Fatih Varol ve ekibine başarılar diledi.

Ziyaret Anısına Anlamlı Hediyeler Verildi

Görüşmeye TÜRKAV yönetim kurulu üyeleri Bektaş Akpınar, Ümit Kılıç, Volkan Arıcan, Özmen Durmuş ve Eyüp Çetin de katılım sağladı. Ziyaretin anısına TÜRKAV İl Başkanı Fatih Varol, Şube Başkanı Tayfur Urgenç’e Türk Devletleri Bayrakları’ndan oluşan bir tablo takdim etti. Başkan Urgenç ise bu yılın Ziya Gökalp yılı olması vesilesiyle Fatih Varol’a Ziya Gökalp’in “Türkçülüğün Esasları” adlı eserini hediye etti.

Kaynak: Nevsehirkent Haber

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir