Meram Gödene Mahallesi’nde Silah Sesleri Yükseldi
Konya’nın Meram ilçesinde gece yarısı meydana gelen silahlı kavga, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, Gödene Mahallesi’nde saat 03.00 sıralarında Hacı Hasan Gökgöz ile Hüseyin K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların huzurunu kaçıran tartışma, kısa sürede şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Sözlü sataşmaların büyümesi üzerine Hüseyin K., yanındaki tabancayı ateşleyerek Hacı Hasan Gökgöz’e kurşun yağdırdı.
Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi
Gecenin sessizliğini bölen silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekibi yönlendirildi. Ağır yaralanan Gökgöz, sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Gökgöz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaçan Şüpheli Yakalandı
Cinayetin ardından olay yerinden hızla uzaklaşarak izini kaybettirmeye çalışan şüpheli Hüseyin K.’yı yakalamak için Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ekipler, firari şüphelinin gizlendiği adresi tespit etti. Hüseyin K., cinayetten saatler sonra, öğle saatlerinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Soruşturma Derinleştiriliyor
Emniyete götürülen şüpheli Hüseyin K.’nın ifade işlemleri devam ediyor. İki taraf arasında daha önceden bir husumet olup olmadığı veya tartışmanın anlık bir anlaşmazlıktan mı kaynaklandığı yapılacak detaylı sorgulamanın ardından netlik kazanacak. Yaşamını yitiren Hacı Hasan Gökgöz’ün cenazesi ise otopsi işlemleri için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Kaynak: Yenihaberden






