MENÜ
06 Haziran 2026 Cumartesi
DOLAR 46,1116 ▲ %0,02
EURO 53,1487 ▼ %0,94
ALTIN 6.409,16 ▼ %3,23

Sivas’ta TOKİ Bombası Patladı: O Mahalleye Müjde!

Doğanşar İçin Tarihi Karar

Sivas’ın Doğanşar ilçesinde kulaktan kulağa yayılan o büyük iddia sonunda gerçeğe dönüştü! Resmi Gazete’de gece yarısı yayımlanan dev karar, ilçede büyük heyecan yarattı. TOKİ, Cinci Mahallesi’nde hayata geçirilecek dev sosyal konut projesi için resmen düğmeye bastı.

Acele Kamulaştırma Başladı

Ev sahibi olma hayali kuran Sivaslılar için beklenen müjde geldi. Cumhurbaşkanı kararıyla, bölgedeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Dar gelirli vatandaşları yakından ilgilendiren bu proje, ilçenin çehresini tamamen değiştirecek. Hak sahipleri büyük fırsatı kaçırmamak için süreci yakından takip ediyor.

Ev Sahibi Olmak Kolaylaşıyor

Yıllardır konut hasreti çeken aileler, bu gelişmeyle derin bir nefes aldı. Kamulaştırma işlemlerinin hızla tamamlanmasının ardından temeller atılacak. Sivas’ın bu şirin ilçesinde konut piyasasını canlandıracak projenin detayları merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Optimum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir