MENÜ
26 Haziran 2026 Cuma
DOLAR 46,6319 ▲ %0,12
EURO 53,2157 ▲ %0,26
ALTIN 6.068,81 ▲ %0,66

Sivas’ta Taha Çotul ve Lokman Yağmur Nikah Masasında

Sivas Belediyesi Evlendirme Dairesinde Özel Gün Yoğunluğu

Sivas Belediyesi Evlendirme Dairesi, 26 Haziran 2026 tarihindeki benzersiz takvim uyumu nedeniyle evlenmek isteyen çiftlerin yoğun talebiyle karşılaştı. Akılda kalıcı bir evlilik tarihi belirlemek isteyen çok sayıda çift, aylar öncesinden randevu alarak işlemlerini bu güne denk getirdi.

Evlilik tarihlerinin görsel ve sayısal uyumundan faydalanmak isteyen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk oluşturdu. Hazırlıklarını bu özel güne göre planlayan vatandaşlar, işlemlerini tamamlayarak dünyaevine girdi.

Lokman Yağmur: Özel Bir Tarih Olsun İstedik

Nikah töreni gerçekleştirilen Lokman Yağmur, evlilik gününün unutulmaz olması için bu tarihi bilinçli olarak seçtiklerini belirtti. Yağmur, benzer düşünceye sahip birçok çiftin de aynı gün için başvuru yapması nedeniyle dairede yoğunluk yaşandığını ifade etti.

Taha Çotul Bütün Özel Günleri Bir Araya Getirdi

Sürecin her aşamasını anlamlı günlerle planladığını dile getiren damat Taha Çotul ise, 14 Şubat’ta nişanlandıklarını, evlilik teklifini 1 Ocak’ta yaptığını ve düğün törenlerini de 4 Eylül Sivas Kongresi tarihinde gerçekleştireceklerini aktardı. Çotul, bu özel seriyi tamamlamak adına nikah tarihini de bugüne sabitlediklerini vurguladı.

Gelin Merve Çotul da akılda kalıcı bir tarihte evlenmenin önemine değinerek, eşinin gelecekte bu önemli günü unutma ihtimalinin kalmadığını dile getirdi.

Kaynak: Haber Optimum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir