MENÜ
21 Haziran 2026 Pazar
DOLAR 46,4792 ▼ %0,02
EURO 53,3552 ▲ %0,15
ALTIN 6.205,50 ▼ %1,30

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü YKS Adaylarını Yetiştirdi

Sınava Geç Kalan Adayların Yardımına Polis Koştu

Niğde’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) geç kalan ve yanlış okula giden adayları, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sınav salonlarına ulaştırdı.

Niğde Trafiğinde Yoğun Önlemler Alındı

Sınav sabahı kent genelindeki sınav merkezlerinin çevresinde ve ana yollarda öğrenci ile velilerin oluşturduğu yoğun araç trafiği meydana geldi. Trafik denetleme ekipleri, ulaşımın aksamaması ve adayların sınav merkezlerine zamanında ulaşabilmesi amacıyla kavşaklarda ve kritik noktalarda anlık yönlendirmeler yaptı.

Sınav Merkezlerine Güvenli Ulaşım Sağlandı

Çeşitli sebeplerle yanlış okul binalarına giden veya trafik nedeniyle geç kalma riski yaşayan öğrencilerin yardımına bölgedeki emniyet güçleri yetişti. Polis araçlarına alınan öğrenciler, sınav kapıları kapanmadan hemen önce güvenli bir şekilde sınav binalarına ulaştırılarak sınav salonlarına girişleri sağlandı.

Kaynak: Nigdehaber

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir