Emniyet Araçları Sınav Merkezlerine Seferber Oldu
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri’ne (AYT) geç kalma riski taşıyan öğrencileri ekip araçlarıyla sınav merkezlerine ulaştırdı. Trafik yoğunluğu ve ulaşım aksaklıkları nedeniyle sınav salonlarına yetişmekte zorluk çeken adaylar, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle sınavlarına gecikmeden girebildi.
Polis Ekiplerinden Öğrencilere Hızlı Destek
Kent genelinde farklı noktalarda görev yapan emniyet mensupları, sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte yolda kalan ve gecikme tehlikesi yaşayan öğrencileri tespit etti. Öğrencileri resmi araçlara alan ekipler, zaman kaybetmeden ilgili okullara nakillerini sağladı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü süreçle ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin geleceğin teminatı olan öğrencilerin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Açıklamada, “Ekiplerimiz geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için her zamanki gibi görev başındalar. Zamanla yarışta bugün de öğrencilerimizin yanındaydık” ifadelerine yer verildi. Sınav sabahı sağlanan koordinasyon, adaylara moral verirken ailelerin de takdirini topladı.
Kaynak: Nevsehirkent Haber






