Murat Kurum Kayseri’de İlçe Belediye Başkanlarıyla Buluştu
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kayseri programı kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek kentin imar ve gelişim projelerini masaya yatırdı. Toplantıya TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da katılım sağladı.
İncesu’nun Yatırım ve Gelişim Projeleri Görüşüldü
Kayseri’deki resmi temasların ardından İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Bakan Murat Kurum ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, İncesu ilçesinde sürdürülen güncel kamu yatırımları ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projeler detaylıca ele alındı. Belediye Başkanı İlmek, ilçenin kalkınma hamlelerini ve yerel ihtiyaçları doğrudan Bakan Kurum’a aktardı.
Hulusi Akar’dan Belediye Başkanı İlmek’e Destek
Toplantı esnasında söz alan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in ilçedeki başarılı çalışmalarına dikkat çekti. Akar, Bakan Kurum’a yönelik yaptığı değerlendirmede, ‘İncesu Belediye Başkanımız Mustafa İlmek, gerisini bilmek. İlçemizi ileriye taşıyan gayretli ve başarılı bir başkanımız var’ ifadelerini kullanarak İlmek’in performansına yönelik takdirlerini paylaştı.
Kaynak: Kayseri Olay






