Kültürel Etkinlikler Kesintisiz Devam Edecek
Melikgazi Belediyesi, vatandaşları kültürel aktivitelerle buluşturmak amacıyla 24 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Çarşı Melikgazi’de Talha Bora Öge ve Orkestrası’nın sahne alacağı özel bir şiir ve türkü konseri düzenleyecek.
İlçedeki sosyal hayatı canlandırmayı ve sanatsal faaliyetleri artırmayı hedeflediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi genelinde farklı alanlarda gerçekleştirdikleri etkinliklerle yerel halkın sosyal yaşamına renk kattıklarını ifade etti. Palancıoğlu, bu doğrultuda yeni bir organizasyonu daha hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını aktardı.
Çarşı Melikgazi’de gerçekleştirilecek dinletide, radyo programcısı ve şair Talha Bora Öge’nin yorumuyla büyük ustaların unutulmaz türküleri seslendirilecek. Tüm vatandaşları müzik ve şiir dolu bu dinletiye davet eden Başkan Palancıoğlu, ilçedeki kültürel buluşmaların hız kesmeden süreceğini vurguladı.
Kaynak: Kayseri Olay






