Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Akkışla ve Hacılar ilçelerinde düzenlenen nikah ve düğün törenlerine katılarak vatandaşların mutlu günlerinde yanlarında yer aldı.
Akkışla Belediye Başkanı Dursun’un Oğlunun Düğününe Katılım
Milletvekili Aşkın Genç, Akkışla programı kapsamında Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un oğlunun düğün merasimine iştirak etti. Tören alanında davetliler ve aile fertleriyle bir araya gelen Genç, genç çifte ömür boyu sağlık ve huzur dolu bir yaşam diledi.
Hacılar’da Nikah Merasimi Gerçekleştirildi
Programına Hacılar ilçesiyle devam eden CHP Kayseri Milletvekili, partinin geçmiş dönem belediye başkan adaylarından merhum Mustafa Çakıcı’nın oğlu Mustafa ile Mehtap çiftinin nikah törenine katılım sağladı. Genç, bu anlamlı günde ailelerin mutluluğunu paylaşarak nikah akdini gerçekleştirdi.
Törenlerin ardından açıklamalarda bulunan Aşkın Genç, evlenen çiftleri ve ailelerini tebrik ettiğini belirterek, yeni evli çiftlere bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
Kaynak: Kayseri Olay






