Oltasını Kurtarmak İsterken Suda Kayboldu
Konya’nın Akören ilçesinde yer alan Akören Göleti’nde saat 12.00 sularında üzücü bir olay meydana geldi. Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte gölet kenarında piknik yapan İ.K., suya düşen oltasını geri almak amacıyla gölete girdi. Ancak bir süre sonra suyun içerisinde gözden kayboldu.
Ekipler Seferber Oldu
Eşinin durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine olay yerine hemen sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Jandarma Su Altı Arama Kurtarma timleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesindeki dalgıçların gerçekleştirdiği 45 dakikalık arama çalışması neticesinde İ.K.’nin cansız bedenine ulaşıldı.
Soruşturma Başlatıldı
İ.K.’nin cenazesi, otopsi işlemleri yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri yaşanan acı olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: Hürriyet






