MENÜ
11 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 46,1574 ▲ %0,06
EURO 53,4031 ▲ %0,23
ALTIN 6.093,92 ▲ %0,91

Kira Kavgası Kanlı Bitti: Kardeş Katili!

Kira Geliri Kardeşleri Birbirine Düşürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan trajik olay, aile içi ekonomik anlaşmazlıkların ne denli ağır sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yenidoğan Mahallesi’nde 7 Haziran akşamı meydana gelen olayda, iki kardeş arasındaki kira geliri tartışması bir kişinin ölümü, diğerinin ise cezaevine girmesiyle sonuçlandı. Sokak ortasında gerçekleşen bu şiddetli çatışma, çevre sakinlerinde büyük korku ve panik yarattı.

Olayın perde arkasında yatan nedenler, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları neticesinde gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, baba Cevdet Palaz’a ait dükkanın kiraya verilmesinin ardından elde edilen gelir, kardeşler arasında huzursuzluğa yol açtı. Ercan Palaz’ın gelen kira parasını kardeşleri arasında eşit şekilde paylaştırmadığı iddiası, ağabey Muhammet Palaz ile aralarında husumete dönüştü. Sorunu konuşmak üzere bir araya gelen kardeşler arasındaki gerilim kısa sürede fiziksel kavgaya evrildi.

Çıkan arbede sırasında Ercan Palaz, yanındaki tabancayla ağabeyi Muhammet Palaz’ı kasığından vurdu. Kanlar içinde kalmasına rağmen kardeşinin üzerine atılan Muhammet Palaz, yanındaki bıçakla Ercan Palaz’ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Ercan Palaz hayatını kaybederken, ağır yaralanan ağabey ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu edilen Muhammet Palaz, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde pişmanlığını dile getiren zanlı, kendisini korumak amacıyla hareket ettiğini ve kardeşini öldürme kastı olmadığını savundu. Adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu acı olay, mahallede ve sosyal medyada geniş yankı bulurken, aile içindeki maddi anlaşmazlıkların nasıl bir cinnet anına dönüşebileceğini acı bir şekilde kanıtladı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir