Evinin Önünde Saldırıya Uğradı
Türk halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray, ailesiyle birlikte seyahat ettiği esnada trafikte yol verme tartışması yaşadığı bir sürücü tarafından evine kadar takip edilerek fiziksel saldırıya uğradı. Olayın ardından şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.
Olay Anı Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı
Yaşanan yol verme tartışmasının ardından kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, İsmail Altunsaray’ın kullandığı aracı ikamet ettiği adrese kadar takip etti. Evinin önüne ulaşıldığında aracından inen şüpheli, Altunsaray’ın otomobiline yönelerek sanatçıyı zorla dışarı çıkarmaya çalıştı.
Saldırganın Altunsaray’ı kolundan tutarak araçtan indirmeye çalıştığı o anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, araç içerisindeki bir kadının “Yapma, çocuklar var sakın” diyerek duruma engel olmaya çalıştığı ve feryat ettiği duyuldu. Kendisini korumaya çalışan Altunsaray’ın şikayeti üzerine emniyet güçleri çalışma başlattı.
Şüpheli Sürücü Gözaltına Alındı
Sanatçı İsmail Altunsaray’ın emniyete başvurarak şikayetçi olması üzerine harekete geçen polis ekipleri, takip ve darp girişiminde bulunan sürücüyü kısa sürede tespit ederek gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri ve olayla ilgili başlatılan adli soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Hürriyet






