Sivrihisar Devlet Hastanesi Olayında Mağdur Konuştu
Eskişehir’deki Sivrihisar Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada bir güvenlik görevlisinin kucağına oturduğu anlara ait görüntüleri sosyal medyaya yansıyan kadın, sessizliğini bozarak kendisinin asıl mağdur olduğunu savundu. Hakkında çıkan iddialara tepki gösteren kadın, olayın flörtleşme veya gizli bir ilişkiyle hiçbir alakası olmadığını belirtti.
“Güvenlik Görevlisi Kendi Kendine Kucağıma Oturdu”
İçerik üreticisi Özgür Kafa’ya konuşarak kendisini savunan kadın, sosyal medyadaki ve basındaki aşk iddialarını sert bir dille yalanladı. Olay anında hastanede sıra bekleyen bir hasta olduğunu vurgulayan kadın, haksız suçlamalar yerine toplumsal sorunların üzerine gidilmesi gerektiğini ifade etti.
“Alkollü veya Yorgun Olduğunu Düşünüyorum”
Hastanede tedavi gördüğü esnada yaşadığı olayın şokunu atlatamadığını dile getiren kadın, sol kolunda serum takılı halde sıra beklerken güvenlik görevlisinin aniden yanına gelerek kucağına oturduğunu iddia etti. Görevlinin alkollü ya da yorgun olabileceğini öne süren hasta, suçsuz olduğunu belirterek basından ve sosyal medya kullanıcılarından peşini bırakmalarını istedi.
Kaynak: Eskisehir






