MENÜ
21 Haziran 2026 Pazar
DOLAR 46,4792 ▼ %0,02
EURO 53,3552 ▲ %0,15
ALTIN 6.205,50 ▼ %1,30

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mahmudiye Çocuk Şenliği

Mahmudiye Göletli Park’ta Eğlence Dolu Bir Gün

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Mahmudiye Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Köyümüzde Şenlik Var” etkinlik serisi, 22 Haziran 2026 Pazartesi günü Mahmudiye ilçesinde devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen organizasyon, Mahmudiye Belediyesi Göletli Park’ta saat 16.00’da kapılarını açarak çocuklara ve ailelere sosyal etkileşim ve eğlence dolu bir gün yaşatmayı hedefliyor.

34 Farklı Etkinlik ve Atölye Çalışması

Eskişehir’in kırsal bölgelerindeki çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmayı amaçlayan şenlik kapsamında, çocukların hem öğreneceği hem de eğleneceği 34 farklı istasyon kurulacak. Program, saat 16.00’da Pinokyo Kukla Oyunu ile başlayarak, K.İ.M. Tiyatro Ekibi’nin sunduğu “Sevgi Çiçeği” müzikli interaktif oyunu ve ardından gerçekleştirilecek bilim deney gösterisiyle sürecek.

Atölyelerden Sanal Gerçeklik Deneyimine

Etkinlik alanında kurulacak atölyelerde çocuklara; tohum topu yapımı, geri dönüşüm farkındalığı, batik bandana tasarımı ve VR gözlük ile sanal gerçeklik deneyimi gibi modern ve geleneksel aktiviteler sunulacak. Ayrıca mini voleybol, sumo güreşi ve kelime bulmaca gibi oyunlarla fiziksel ve zihinsel becerilerin desteklenmesi amaçlanıyor. Saat 19.00 itibarıyla başlayacak şişme oyun parkı etkinlikleri, 20.30’a kadar devam ederek şenliğin kapanışını gerçekleştirecek.

Kaynak: Eskisehir

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir