Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan geleneksel yıl sonu resim sergisi, 23 Haziran 2026 Salı günü Nora City AVM’de ziyaretçilere kapılarını açtı. Genç yeteneklerin yıl boyunca hazırladığı çeşitli sanatsal çalışmaları bir araya getiren etkinlik, üç gün boyunca sanatseverleri ağırlayacak.
Başarılı Öğrencilere Ödülleri Takdim Edildi
Serginin açılış töreninde, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren üç öğrenciye ödülleri verildi. Okul yöneticileri ve öğretmenler, sanat eğitiminin gençlerin gelişimindeki rolünü vurgulayarak, öğrencilerin emeklerini takdir ettiklerini dile getirdi.
Nora City AVM’de yer alan sergide, öğrencilerin kara kalem, desen ve farklı sanatsal tekniklerle ürettiği çok sayıda özgün eser sergileniyor. Kentin kültürel yaşamına katkı sunmayı hedefleyen bu özel sergiye tüm Aksaray halkı davet edildi.
Kaynak: Aksaray68 haber






