İMO Afyonkarahisar’da Yeni Yönetim Belli Oldu
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi tarafından yapılan görevlendirme ile Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nin yeni yönetimi oluşturuldu. Gerçekleştirilen atama çerçevesinde Tuna Seçme, İMO Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevine getirildi. Yeni yönetimde temsilci yardımcılıklarını ise Mehmet Burak Ertürk, Cenk Özkınık, Murat Tuğrul ve Fırat Karabulut üstlendi.
Mesleki Dayanışma ve Çözüm Odaklı Hedefler
Görevi devralan yeni yönetimin öncelikli hedefleri arasında mühendisler arasındaki mesleki dayanışmayı güçlendirmek ve sektörde karşılaşılan sorunlara kalıcı çözümler üretmek yer alıyor. Afyonkarahisar’da inşaat mühendisliği mesleğinin gelişimine yönelik projelere odaklanacak olan yönetim, üyelerin talep ve önerilerini merkeze alan katılımcı bir anlayışla hareket edeceklerini açıkladı. Açıklamada ayrıca, bayrağı devreden önceki dönem yöneticilerine sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür edildi.
Bilimsel İlkeler ve Paydaşlarla İş Birliği Vurgusu
Yeni yönetim, kentin güvenli ve sağlıklı yapılaşma sürecinde aktif rol almayı amaçlıyor. Bu kapsamda yerel yönetimler, kamu kurumları ve üniversitelerle güçlü bir koordinasyon sağlanması planlanıyor. Bilimsel ve teknik esaslar doğrultusunda kamu yararını gözeten çalışmalara imza atacaklarını belirten yönetim kurulu, mesleki hakların korunması ve teknik gelişimin desteklenmesi için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






