CHP’de Deprem! Grup Toplantısı İptal, İmzalar Geliyor
CHP Koridorlarında Sıcak Saatler: Kurultay İmzaları Teslim Ediliyor
Ana muhalefet partisi CHP’de sular durulmuyor. Parti içindeki liderlik mücadelesi ve kurultay tartışmaları, doğrudan sokağın, yerel esnafın ve piyasaların gündemine yerleşti. Siyasi istikrarsızlığın ekonomik beklentileri nasıl şekillendireceği merak edilirken, CHP yönetiminden herkesi şaşırtan hamleler peş peşe geldi. Siyasetin kalbindeki bu değişim rüzgarı, vatandaşın cebine yansıyacak kararları da doğrudan etkileyecek güce sahip.
Grup Toplantısı İptal Edildi
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Meclis’te yaptığı açıklamada bu hafta grup toplantısı için başvuru yapılmadığını ve toplantının iptal edildiğini duyurdu. Örgütlerden gelen destek üzerine alınan bu karar, parti içindeki dengelerin tamamen değiştiğini gösteriyor. Diğer yandan kurultay için toplanan 900 imzanın çarşamba günü genel merkeze teslim edileceğinin açıklanması ise parti içindeki muhalefetin kararlılığını gözler önüne serdi.
Vatandaşın Gözü Kulağı Ankara’da
Parti Sözcüsü Müslim Sarı da Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısı yapmama kararını resmen doğruladı. Siyasetteki bu kritik viraj, piyasa dengeleri ve yerel ekonomi açısından büyük önem taşıyor. Deneyimli gazeteci Alişer Delek’in çarpıcı analizleriyle masaya yatırılan bu güç savaşının arka planını öğrenmek ve tüm detaylara hakim olmak için hazırladığımız videoyu mutlaka izleyin.
Kaynak: Youtube
