Beşiktaş’ta Carlos Vicens Çizildi: İşte Yeni Adaylar
Beşiktaş Yönetimi Rotayı Tecrübeli İsimlere Kırdı
Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışlarında sıcak saatler yaşanıyor. Bir süredir gündemi meşgul eden Carlos Vicens ismiyle yürütülen görüşmelerde son karar verildi. Yönetim, İspanyol antrenörün adaylığını resmen rafa kaldırdı. Siyah-beyazlı kurmaylar, yeni sezonda risk almamak adına daha tecrübeli ve camiayı iyi tanıyan profillere yöneldi.
Spor yorumcularının değerlendirmelerine göre, Vicens’in saha içindeki modern yaklaşımı beğeni toplasa da şampiyonluk baskısını kaldırıp kaldıramayacağı büyük bir soru işareti yarattı. Bu belirsizlik, yönetimin alternatif isimlere odaklanmasına yol açtı. Masada şu an iki yerli ve bir yabancı hoca adayı bulunuyor. Özellikle yerli adayların kulübe olan bağlılığı ve taraftarla kuracağı bağ, seçim sürecinde ön plana çıkıyor.
Beşiktaş cephesinde transfer çalışmalarının da yeni teknik direktörün netleşmesiyle hız kazanması bekleniyor. Yönetim kurulu, haziran ayı bitmeden yeni hocayı İstanbul’a getirerek resmi imzayı attırmayı hedefliyor. Takımın başında otoriter ve taktiksel zekasıyla fark yaratacak bir isim görmek isteyen taraftarlar ise kulüpten gelecek resmi açıklamaya kilitlenmiş durumda. Liste başında yer alan isimlerle temaslar sıklaştı.
Kaynak: Youtube
