MENÜ
19 Haziran 2026 Cuma
DOLAR 46,4504 ▼ %0,02
EURO 53,1608 ▼ %0,13
ALTIN 6.176,16 ▼ %1,76

Türkiye – Paraguay Dünya Kupası Maçı: Milli Takım Sahada

Türkiye – Paraguay Dünya Kupası Maçı: Milli Takım Sahada

A Milli Takım D Grubu’ndaki Kritik Sınavına Çıkıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşı karşıya geliyor. Turnuvanın ilk maçında Avustralya’ya 2-0 mağlup olan Ay-yıldızlı ekip, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek adına bu mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Maçın Hakemi El Salvador’dan Ivan Barton

Türkiye ile Paraguay arasındaki zorlu mücadele, 20 Haziran Cumartesi günü Türkiye saatiyle 06.00’da başlayacak. Karşılaşmayı El Salvador Futbol Federasyonu’ndan hakem Ivan Barton yönetecek. Milliler, turnuvadaki ilk puanlarını alarak moral depolamak isterken, rakip Paraguay da ilk maçında ABD’ye 4-1 yenilerek turnuvaya kötü bir başlangıç yapmıştı.

Hücum Hattında Etkinlik ve Baskılı Oyun Beklentisi

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki milli takımda, Paraguay’ın kapalı savunmasını aşmak için oyunun hızlandırılması planlanıyor. Özellikle Arda Güler’in hücum organizasyonlarındaki liderliği ve Hakan Çalhanoğlu’nun skora katkı yapması beklenen kritik noktalar arasında yer alıyor. Kenan Yıldız, Deniz Gül ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimlerin de hücum hattında daha fazla sorumluluk alarak rakip defansı zorlaması öngörülüyor.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir