İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, teknik direktör Sean Dyche ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi olan İngiliz temsilcisi, küme düşme hattına gerilemesinin ardından teknik heyet değişikliğine gitme kararı aldı.
Ayrılık Kararı Resmileşti
Ligin son sırasındaki Wolves ile berabere kalınmasının ardından 54 yaşındaki Dyche’ın görevine son verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli çalıştırıcıya ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür edilerek başarı dileklerinde bulunuldu. Dyche, görev süresi boyunca çıktığı 25 maçta 1.40 puan ortalaması yakalamıştı.
Vitor Pereira Listenin İlk Sırasında
Nottingham Forest’ta teknik direktörlük koltuğu için en güçlü aday olarak daha önce Fenerbahçe’yi iki dönem çalıştıran Vitor Pereira gösteriliyor. Son olarak Premier Lig’de Wolves’u çalıştıran Portekizli teknik adamın yeniden Ada’ya dönmesi bekleniyor.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu mücadelesinde 19 Şubat Perşembe günü Nottingham Forest’ı Kadıköy’de konuk edecek.






