Milli Takımda Nico Williams Antrenmanlara Başladı
İspanya Milli Takımı, Dünya Kupası son 16 turunda Portekiz ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde sakatlık sürecini atlatan Nico Williams’ın gruba katılmasıyla moral buldu. Uzun süredir takımdan ayrı bireysel çalışmalar yürüten genç oyuncunun, Dallas’ta gerçekleşecek olan mücadelede kadroda yer alma ihtimali doğdu.
Luis de la Fuente’den Williams Hakkında Açıklama
Takımdaki Yeremy Pino ve Víctor Muñoz’un iyileşmesinin ardından, sakatlığı süren tek isim olan Nico Williams’ın durumu yakından takip ediliyor. Teknik direktör Luis de la Fuente, oyuncunun sahaya dönme isteğine dikkat çekerken, kararın maçın gidişatına göre şekilleneceğini belirtti. De la Fuente, mücadelenin zorluk derecesinin Williams’ın oyuna dahil olup olmama kararında belirleyici olacağını ifade etti.
Hedef Çeyrek Final
Grup aşamasındaki bir müdahale sonrası yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Williams’ın durumu, maç anındaki senaryolara göre değerlendirilecek. İspanya teknik heyeti, oyuncuyu zorlamadan, Portekiz karşısında skor durumuna göre 10 veya 15 dakika değerlendirmeyi bir opsiyon olarak tutuyor. Eğer bu maçta süre alamazsa, İspanya’nın turu geçmesi halinde Williams’ın çeyrek final maçlarına tam kapasiteyle hazır hale getirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: Elcorreo






