Ankara Hipodromu’nda gerçekleştirilen ikinci 6’lı Ganyan koşularında büyük bir ikramiye heyecanı yaşandı. Yarış programını yakından takip ederek 2 bin 800 TL tutarında kupon hazırlayan bir Misli üyesi, doğru tahminleriyle tam 513 bin 843 TL kazanarak büyük bir başarı elde etti. Talihli yarışsever, kuponunda yer verdiği 3 tek tahminiyle ikramiyenin sahibi oldu.
Sürpriz Safkanlar Kazandırdı
Ankara’da koşulan programın üçüncü koşusunda Mehmet Kıyak idaresindeki Nusretoğlu, rakiplerine 7,5 boy fark atarak rahat bir galibiyet elde etti. Günün dördüncü koşusunda ise büyük bir sürpriz yaşandı. Mücahit Bayır idaresindeki Eylülsel, 28,60 ganyan oranıyla rakiplerini 3,5 boy geride bırakarak kariyerindeki ilk birinciliğe ulaştı.
Grup 2 Koşusunda Hürtayfa Rüzgarı
Günün beşinci koşusu olan Karacabey Tarım İşletmesi Koşusu’nda (Grup 2) jokey Ayhan Kurşun ile start alan Hürtayfa, son metrelerdeki üstünlüğünü koruyarak 1 boy farkla galibiyete uzandı. Altıncı koşuda ise Salih Çelik idaresindeki Aspendip, 13,75 ganyan oranıyla favori rakibi Yakari’yi boyun farkıyla geçerek sürpriz bir birincilik elde etti.
Favoriler Beklentileri Boşa Çıkarmadı
Yedinci koşuda piste çıkan Tom Raider, son düzlükte temposunu artırarak rakiplerine üstünlük sağladı ve 1 boy farkla yarışı kazandı. Programın kapanış mücadelesi olan sekizinci koşuda ise günün ağır favorisi Alarasi, jokey Ahmet Çelik idaresinde rakiplerine 2 boy fark atarak kuponu tamamlayan son isim oldu.
Kaynak: Hürriyet






