MENÜ
04 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 45,9873 ▲ %0,02
EURO 53,5303 ▲ %0,27
ALTIN 6.599,81 ▲ %0,70

Guendouzi’den Taraftara Mesaj: Hikayemiz Bitmedi!

Sarı Lacivertli Formayla İlk Altı Ayın Özeti

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde İtalya’nın Lazio ekibinden büyük umutlarla kadrosuna kattığı Matteo Guendouzi, İstanbul’daki ilk altı ayını değerlendiren çarpıcı bir açıklama yaptı. Geldiği günden bu yana orta sahadaki dinamizmi ve hırslı yapısıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Fransız yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden camiaya içini döktü. Kısa sürede takıma adapte olan ve Kadıköy’ün atmosferine kapılan Guendouzi’nin sözleri, gelecek sezon için camiada büyük bir heyecan yarattı.

Fransız futbolcu, sarı-lacivertli formayla geçirdiği kısa sürede bir futbolcunun yaşayabileceği tüm duyguları en uçlarda hissettiğini belirtti. İstanbul’a adım attığı andan itibaren taraftarın kendisine gösterdiği yoğun ilginin, performansına doğrudan yansıdığını ifade eden yıldız isim, bu aidiyet duygusunun kariyerinde yeni bir sayfa açtığını vurguladı.

Ezeli Rakibe Atılan Gol ve Kupa Sevinci

Paylaşımında en dikkat çekici noktalardan biri, Galatasaray ile oynanan kupa mücadelesine yapılan vurguydu. Guendouzi, ezeli rakibe karşı attığı golü ve ardından gelen kupa sevincini kariyerinin en unutulmaz anları arasında ilk sıraya koydu. Tribünlerdeki o meşhur uğultunun ve taraftarın yarattığı çılgın atmosferin kendisini derinden etkilediğini söyleyen tecrübeli orta saha, “O golü ve o kupayı kaldırdığımız anı sonsuza dek içimde taşıyacağım” diyerek taraftarla olan bağını perçinledi.

Sezonun genel gidişatına da değinen Guendouzi, ligin arzu ettikleri ve hak ettikleri şekilde sonuçlanmadığını kabul etti. Ancak bu süreçte dahi taraftarın takımı asla yalnız bırakmamasının, şampiyonluktan daha değerli bir duygu olduğunu dile getirdi. Taraftara olan bu borcunu, saha içinde her şeyini vererek ödemek istediğinin altını çizdi.

Yönetim ve Teknik Heyete Özel Teşekkür

Başarılı futbolcu, kendisini Fenerbahçe ailesine kazandıran isimlere de vefa borcunu ödemeyi ihmal etmedi. Başta Kulüp Başkanı olmak üzere yönetim kuruluna, teknik direktör Tedesco’ya ve transfer sürecinde kilit rol oynayan Devin Özek’e kendisine duydukları güven için teşekkür etti. Bu isimlerin kendisine açtığı yuvada kendini evinde gibi hissettiğini belirten Guendouzi, kulüp içindeki profesyonel yapılanmanın başarısındaki en büyük etkenlerden biri olduğunu ifade etti.

Gelecek Sezon İçin Taraftara Söz Verildi

Haberin en çok konuşulacak kısmı ise Guendouzi’nin gelecek planlarına dair verdiği mesaj oldu. Birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde olduğu iddia edilen Fransız yıldız, “Bu bizim hikayemizin sonu değil” diyerek tüm ayrılık dedikodularına noktayı koydu. Fenerbahçe formasını terlettiği her an sahada savaşmaya devam edeceğini söyleyen futbolcu, gelecek sezon için daha güçlü bir dönüşün sinyallerini verdi. Bu açıklama, sarı-lacivertli taraftarlar arasında sosyal medyada kısa sürede etkileşim rekorları kırdı.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir