Okan Buruk Görüntülü Görüşme Yapacak
Galatasaray yönetimi, yeni sezon yapılanması kapsamında dünya çapında ses getirecek bir transfer hamlesi için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi’nin ayrılışının ardından hücum hattını güçlendirmek amacıyla Manchester United’ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes’i kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor.
Sarı-kırmızılı kulübün teknik direktörü Okan Buruk, 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla bizzat temasa geçmeye hazırlanıyor. Buruk’un, Portekizli yıldız ile gerçekleştireceği görüntülü görüşmede Galatasaray’ın vizyonunu, Şampiyonlar Ligi hedeflerini ve sahadaki rolünü detaylı şekilde aktaracağı belirtildi. Temsilcilerle süren pazarlıklarda aşama kaydedilirken, teknik adamın yapacağı bu görüşmenin transfer sürecinde belirleyici bir rol oynaması bekleniyor.
İngiliz ekibi Manchester United’ın kapıyı ilk etapta 60 milyon avrodan açtığı öğrenilirken, Galatasaray tarafının ise bu transfer için 35 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle masaya oturmayı planladığı ifade edildi. Sponsor destekleriyle birlikte sarı-kırmızılıların bu bütçeyi daha da yukarı çekme seçeneği masada duruyor.
Jamal Musiala Teklifi Masaya Geldi
Diğer taraftan, menajerler vasıtasıyla Bayern Münih’in genç yıldızı Jamal Musiala’nın da kiralık olarak Galatasaray’a önerildiği kaydedildi. Bayern Münih’te sakatlık dönemi geçiren ve takımdaki süresi azalan 2003 doğumlu futbolcu, artı 4 kontenjanına uymasıyla dikkat çekse de sarı-kırmızılı yönetim şu aşamada önceliği tamamen Bruno Fernandes operasyonuna vermiş durumda.
Can Uzun İçin 35 Milyon Avroluk Bütçe
Yabancı 10 numara transferinin yanı sıra yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Can Uzun’dan vazgeçmiyor. Teknik Direktör Okan Buruk’un hücum bölgesinde çok yönlü isimlere yer vermek istemesi üzerine, 21 yaşındaki milli futbolcu yeniden gündeme alındı. 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve ikinci forvette de oynayabilen Can Uzun için Galatasaray yönetiminin 35 milyon avroluk bir bütçeyi gözden çıkardığı belirtiliyor.
Kaynak: Hürriyet






