Trabzonspor’un 20 yaşındaki genç futbolcusu Christ Oulai için İngiltere Premier Lig ekibi Fulham, transfer teklifini bonuslarla birlikte 27 milyon euronun üzerine çıkardı. Bordo-mavili kulüple Fulham arasındaki bonservis pazarlıkları sürerken, İngiliz temsilcisinin oyuncuyla görüşmek için Trabzonspor’dan izin aldığı bildirildi.
Trabzonspor 30 Milyon Euroda Israrcı
Karadeniz temsilcisi, genç oyuncunun transferi için 30 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmek istemiyor. Yapılan görüşmelerde Trabzonspor yönetiminin, bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan pay ve çeşitli başarı bonuslarını da sözleşmeye ekletmek istediği öğrenildi.
Christ Oulai Premier Lig’e Sıcak Bakıyor
Trabzonspor’da mutlu olduğu belirtilen 20 yaşındaki Christ Oulai’nin, kariyerine Premier Lig’de devam etme ihtimaline sıcak baktığı belirtildi. Transferin resmiyete dökülmesi için iki kulüp arasındaki pazarlıkların uzlaşmayla sonuçlanması bekleniyor.
Kaynak: Hürriyet






