Hazırlık Kampı Değerlendirmesi
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yeni sezon hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 10 gün önce başlayan kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Tekke, tüm takıma sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon dilediğini ifade etti.
Transfer Süreci ve Kadro Planlaması
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Fatih Tekke, Cabral ve Pina’nın 18 Temmuz tarihinde kampa dahil olacağını açıkladı. Oulai’nin durumunun ise halen görüşme aşamasında olduğunu belirten teknik adam, kadroya 1-2 takviye daha yapmayı planladıklarını ve yönetimle koordineli şekilde çalıştıklarını kaydetti. Takımdaki değişim süreciyle ilgili olarak ise oyuncuların yeni oyun düzenine adaptasyonunun zaman alacağını, sezonun ilk döneminde uyum sorunları yaşanabileceğini vurguladı.
Antrenmanlar Devam Ediyor
Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın basın mensuplarına açık olan ilk 20 dakikalık bölümünde, futbolcular ısınma hareketleri üzerinde odaklandı.
Kaynak: Hürriyet






