Beşiktaş’ın Orta Saha Adayı Morten Frendrup
Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması kapsamında İtalya Serie A ekiplerinden Genoa’da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Morten Frendrup’u transfer listesine aldı. Siyah-beyazlı yönetim, Suudi Arabistan kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği Wilfried Ndidi transferine alternatif olarak 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladı.
Genoa Bonservis Bedelini Belirledi
İtalyan basınından La Repubblica’nın haberine göre; Genoa, kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Danimarkalı oyuncu için en az 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Beşiktaş yönetimi, oyuncunun maliyet durumuna göre transfer stratejisini belirleyecek.
Morten Frendrup’un Sezon Performansı
Genoa formasıyla geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ve İtalya Kupası’nda toplam 39 resmi maçta sahaya çıkan Morten Frendrup, takımına 2 gol katkısı sağladı. İtalyan kulübünde geçirdiği 4,5 yıllık süreçte istikrarlı bir performans ortaya koyan Danimarkalı orta saha, çıktığı 165 karşılaşmada ise 8 gol ve 6 asist üretti.
Kaynak: Hürriyet






