Beşiktaş, yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano yönetiminde yeni sezon kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını hızlandırarak Alexander Nübel, Leandro Trossard ve İlhan Fakılı transferlerinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlı yönetim, futbol direktörü Önder Özen’in işaret ettiği üç transferi yeni sezon kampı başlamadan önce resmiyete kavuşturmayı hedefliyor.
Beşiktaş Kalesini Alexander Nübel’e Emanet Ediyor
Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda öncelikli hedeflerden biri olarak belirlenen Alman kaleci Alexander Nübel için girişimler sıklaştırıldı. Deneyimli file bekçisiyle yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydeden Beşiktaş yönetimi, oyuncunun kulübüyle yürütülen pazarlıklarda da olumlu sonuçlar alıyor. Siyah-beyazlılar, kaleci transferini kampın ilk etabına yetiştirmek istiyor.
Hücum Hattına Premier Lig Yıldızı Leandro Trossard
Hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ın bu bölgedeki en büyük hedefi Belçikalı kanat oyuncusu Leandro Trossard oldu. Premier Lig tecrübesi bulunan yıldız oyuncunun transferi için kulübün ekonomik şartları zorlanıyor. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varan yönetim, kulübüyle olan son detayları çözmek için yoğun mesai harcıyor.
Geleceğe Yatırım: İlhan Fakılı
Siyah-beyazlı ekibin transfer operasyonundaki üçüncü isim ise Fransa’da forma giyen 20 yaşındaki gurbetçi oyuncu İlhan Fakılı. Hücum hattında ve kanatlarda görev yapabilen genç futbolcunun Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak baktığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi. Teknik heyetin de onay verdiği genç oyuncu, uzun vadeli bir yatırım planı olarak kadroya dahil edilecek.
Kaynak: Hürriyet






