MENÜ
04 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 45,9873 ▲ %0,02
EURO 53,5303 ▲ %0,27
ALTIN 6.599,81 ▲ %0,70

Aziz Yıldırım Transfer ve Planlarını Açıkladı

Sarı Lacivertli Kulüpte Seçim Hareketliliği

Fenerbahçe Spor Kulübü, Haziran ayında yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde tarihi günlerden geçiyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım, katıldığı canlı yayında kulübün geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulunarak camiaya umut aşılamayı hedefleyen bir vizyon ortaya koydu. Uzun süredir devam eden şampiyonluk hasretinin yerel halk, taraftarlar ve özellikle çocuklar üzerindeki sosyal ve moral etkilerini değerlendiren Yıldırım, kulüpteki kutuplaşmanın ancak büyük başarılarla aşılabileceğini dile getirdi.

Şampiyonluk Hasretinin Sosyal Boyutu

Futbolun sadece bir oyundan ibaret olmadığını, Anadolu’nun dört bir yanındaki emekçi ailelerin, gençlerin ve çocukların günlük motivasyonunu doğrudan etkilediğini vurgulamak gerekir. Aziz Yıldırım, 12 yıllık şampiyonluk hasretinin yarattığı sosyolojik tahribata dikkat çekerek, çocukların okullara formalarını gururla giyip gidemediği bir dönemin son bulması gerektiğini belirtti. Kulüp içindeki bölünmelerin ve kutuplaşmaların ancak ortak bir hedef etrafında birleşerek çözülebileceğini ifade eden başkan adayı, toplumsal huzurun ve camia içi barışın şampiyonlukla geleceğinin altını çizdi.

Hedefteki Transfer Politikası ve Kadro Yapılanması

Yıldırım, taraftarların en çok merak ettiği transfer planlamasına dair de net rakamlar verdi. Takımın iskeletini bozmadan, nokta atışı hamlelerle kadroyu güçlendireceklerini duyurdu. Sezon öncesi hazırlık kampına tüm kadronun eksiksiz katılması için yoğun bir çalışma yürüteceklerini belirten Yıldırım, en fazla 5 ya da 6 takviye yapılacağını açıkladı. Özellikle hücum hattına iki kaliteli golcü kazandıracaklarını vurgulayan başkan adayı, taraftara kesin şampiyonluk sözü verdi.

Kadıköy Ruhunun Yeniden Canlandırılması

İç saha avantajının geçmiş yıllardaki gibi rakipler için aşılması zor bir kaleye dönüşeceğini belirten Aziz Yıldırım, Kadıköy’deki atmosferi yeniden inşa edeceklerini söyledi. Kendi başkanlık dönemindeki iç saha üstünlüğüne atıfta bulunarak, rakiplerin sahaya çıkarken hissettiği baskıyı geri getireceklerini ifade etti. Teknik direktörlük konusunda Jose Mourinho ile yapılan temaslara ve geçmişteki diyaloglara da değinen Yıldırım, güçlü bir kurumsal yapı ve doğru isimlerle Fenerbahçe’nin hak ettiği noktaya taşınacağını savundu.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir