Husumetli Grupların Buluşması Kanlı Bitti
Niğde’de aralarında geçmişe dayalı anlaşmazlık bulunan kişilerin buluşmasında çıkan silahlı kavgada, pompalı tüfekle vurulan bir kişi ağır yaralandı. Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri, kavgayla bağlantılı olduğu belirlenen 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Yaralının Hayati Tehlikesi Sürüyor
Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olan şahıslar görüşmek amacıyla bir araya geldi. Taraflar arasında başlayan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle çıkan kavgada, gruptan bir kişinin silahını ateşlemesi sonucu 34 yaşındaki O.K. ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı O.K., ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Asayiş ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri ve olayla ilgili başlatılan geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.
Kaynak: Nigdehaber






