Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mardin Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ziya Gökalp Kitabı Hediye Edildi
Ziyarete Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç’in yanı sıra Şube Başkan Yardımcısı Serkan Bulut, Kadın Komisyonu Başkanı Aysel Doğan ile kadın komisyonu yönetim kurulu üyeleri Zadagül Yıldız ve Rahime Bos katıldı. Heyet, Nevşehir’de yaklaşık dört yıldır görev yapan Karaalioğlu’na şehre sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaret sırasında Tayfur Urgenç, Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu’na anlamlı bir hediye takdim etti. Urgenç, ‘Ziya Gökalp Yılı’ anısına, ünlü düşünürün Limni ve Malta sürgünü yıllarında eşi Vecihe Hanım ile kızlarına yazdığı mektuplardan derlenen eseri Karaalioğlu’na sundu. Vali Yardımcısı Karaalioğlu, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için sendika temsilcilerine teşekkürlerini iletti.
Kaynak: Nevsehirkent Haber






