MENÜ
25 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 46,5205 ▲ %0,02
EURO 52,9627 ▲ %0,20
ALTIN 5.964,57 ▼ %0,26

Rasim Arı AK Parti’ye Dönüyor: Rozeti Erdoğan Takacak

Siyasi Katılım Töreni Ankara’da Gerçekleşiyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti çatısı altında kazandığı görevinin ardından bugün resmi bir törenle AK Parti’ye geri dönüyor. Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Arı’ya parti rozetini bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takacak.

Nevşehir Siyasetinde Dengeler Değişiyor

Siyasi kariyerinde 2019 yılında AK Parti’den belediye başkanı seçilen ancak daha sonra partisinden ayrılarak 2024 yerel seçimlerine İYİ Parti adayı olarak giren Rasim Arı, yeniden belediye başkanı seçilmesinin ardından eski partisine dönüş kararı aldı. Nevşehir yerel siyasetinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirilen bu katılım süreciyle birlikte şehirdeki siyasi dengelerin yeniden şekillenmesi bekleniyor.

Nevşehir Heyeti Toplantıya Katılım Sağlıyor

Ankara’da düzenlenecek kritik toplantıya Nevşehir teşkilatı da geniş katılım gösteriyor. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün ile birlikte İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan törende hazır bulunacak. Toplantıda yerel yönetim faaliyetleri ve önümüzdeki döneme dair siyasi stratejiler ele alınacak.

Kaynak: Nevsehirkent Haber

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir