“O Koltuk Binlerce Üyenin Sesi Olmalıdır”
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli, Kapadokya Alan Komisyonunda oda tarafından üstlenilen temsil görevinin önemi hakkında açıklamalarda bulundu. Toplam 11 üyeden oluşan kurulda Ticaret ve Sanayi Odasının belirlediği bir temsilcinin yer aldığını hatırlatan Öbekli, bu masanın bölgenin geleceğini şekillendirdiğini belirtti.
Kapadokya’da alınan kararların turizmcilerden esnafa, tüm bölge yatırımcılarına kadar geniş bir kesimi doğrudan etkilediğini vurgulayan Öbekli, temsilcinin sadece toplantılara katılan pasif bir figür olmaması gerektiğini savundu. Öbekli, oda temsilcisinin arkasında binlerce üyenin birikimi, görüşü ve gücü bulunduğunu ifade etti.
Göreve gelmeleri durumunda Alan Yönetimindeki gelişmeleri düzenli ve şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşacaklarını vaat eden Öbekli, üyelerin sesini karar alma mekanizmalarına doğrudan yansıtan, katılımcı ve şeffaf bir temsil anlayışını hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: Ndhaber





