Başkan Sarıtaş’tan Çocuklara Anlamlı Ziyaret
Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, İbrahim Çıkma ve İbrahim Yıldırım isimli çocukları makamında ağırlayarak yerel yönetim ve gelecek hedefleri üzerine bir görüşme gerçekleştirdi. Belediye binasında düzenlenen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Sarıtaş, gençlerin eğitim hayatları ve ilgi alanları hakkında bilgi aldı.
Kent Yaşamı ve Projeler Hakkında Bilgilendirme
Ziyaret sırasında belediyenin güncel projelerini anlatan Başkan Sarıtaş, çocukların kent yönetimine dair merak ettiği soruları tek tek cevapladı. Çocukların bilinçli bireyler olarak yetişmesinin toplumsal gelişim için kritik olduğunu vurgulayan Sarıtaş, İbrahim Çıkma ve İbrahim Yıldırım’ın görüşlerini dikkatle dinledi.
Görüşmenin sonunda belediye çalışmalarını takip ettikleri için çocuklara teşekkür eden Başkan Sarıtaş, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle tamamlandı.
Kaynak: Nevsehirkent Haber






