Ziyaretçilerin Beklentileri Fazlasıyla Karşılandı
Türkiye’nin dört bir yanından Konya’ya gelen turistler, kentteki Tropikal Kelebek Bahçesi bünyesinde yer alan Böcek Müzesi’ne yoğun ilgi gösteriyor. Ziyaretçiler, müzede geçirdikleri sürenin beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirterek, bu alanın Konya’da mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geldiğini ifade ediyor.
“Her Geldiğimde Ayrı Bir Hayranlık Duyuyorum”
İzmir’den Konya’ya gelen Nuran Dönmez, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi’ni ikinci kez ziyaret ettiğini dile getirdi. Bu ziyarete arkadaşını da dahil ettiğini aktaran Dönmez, tesisi her gördüğünde hayranlığının arttığını vurguladı. Müzenin son derece başarılı bir şekilde tasarlandığını ifade eden Dönmez, sergilenen türlerin çeşitliliği ile sunulan bilgilerin son derece etkileyici olduğunu belirterek burayı herkese tavsiye etti.
“İzmir’de Benzer Bir Alan Yok”
Yine İzmir’den gelen Firdevs Büyükdoğan da Konya’daki bu müzenin bir benzerinin bulunmadığına dikkat çekti. Kelebek Bahçesi’nin ardından Böcek Müzesi’ni keşfetmenin benzersiz bir deneyim sunduğunu belirten Büyükdoğan, sergilenen farklı böcek türlerinin son derece dikkat çekici olduğunu ve İzmir’de böyle bir alan bulunmadığı için tesisten çok etkilendiğini paylaştı.
Şanlıurfa ve Antalya’dan Gelenlerin İzlenimleri
Şanlıurfa’dan şehre gelen Yekta Eymen Yıldırım, müzedeki böcek türlerini büyük bir dikkatle incelediğini ifade etti. Müzenin son derece eğitici ve keyifli bir ortama sahip olduğunu söyleyen Yıldırım, Konya’ya tekrar gelmesi durumunda burayı kesinlikle yeniden ziyaret edeceğini belirtti.
Antalya’dan gelen Fatma Tusem Usta ise Böcek Müzesi’nin büyüklüğü ve kalitesiyle beklentilerini fazlasıyla karşıladığını dile getirdi. Özellikle yusufçuk böceğinin ilgisini çektiğini belirten Usta, Kelebek Bahçesi ile birleşen bu deneyimin kendisi için unutulmaz olduğunu ve ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: Yenihaberden






