Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akyokuş bölgesinde hayata geçirilen palye düzenlemeleri çerçevesinde şehre kazandırılan Palye Kafe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Altay, tesiste bulunan Konyalılar ile yakından ilgilendi.
Başkan Altay’dan Akyokuş’a Davet
Konya manzarasını seyreden vatandaşlarla çay içip sohbet eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentin en güzel noktalarından biri olan Akyokuş’ta hemşehrileriyle buluşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Palye Kafe’nin ailelerin huzur içinde vakit geçirebileceği ve şehri kuşbakışı izleyebileceği özel bir mekan olduğunu belirten Altay, manzarayı seyretmek isteyen tüm vatandaşları ve şehre gelen misafirleri tesise davet etti.
Akyokuş Palye Kafe’de vakit geçiren vatandaşlar ise yeni sosyal tesisten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Konya’ya kazandırılan bu yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkürlerini sundu.
Kaynak: Yenihaberden






