MENÜ
05 Haziran 2026 Cuma
DOLAR 46,0925 ▲ %0,12
EURO 53,6842 ▲ %0,17
ALTIN 6.612,87 ▼ %0,16

Aksaray’da 2.14 Promil Alkollü Sürücüye Ağır Ceza

Aksaray’da gerçekleştirilen trafik denetimleri sırasında, yasal sınırın yaklaşık dört katı alkollü olduğu belirlenen bir sürücü polis ekiplerine ve basın mensuplarına zor anlar yaşattı.

Denetim Sırasında Alkol Almaya Devam Etti

Taşpazar Mahallesi Ebulfez Elçibey Caddesi üzerinde uygulama yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Araçtan indirilen 56 yaşındaki sürücü Osman K.’nın yapılan ölçümünde 2.14 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü sürücü, denetim sırasında elindeki içeceği tüketmeye devam ederek hem polislere hem de kendisini görüntüleyen basın mensuplarına yönelik uygunsuz tavırlar sergiledi.

Ehliyetine El Konuldu

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ve çekim yapan kameramana tepki gösteren sürücü, polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilerek polis aracına bindirildi. Alkollü araç kullanmaktan 11 bin 626 lira para cezası kesilen Osman K.’nın ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken, araç emniyetli bir şekilde yakınına teslim edildi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir