Olay Anı
Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belkaya Mahallesi’nde 12 Temmuz’da bir çiftlik sahibi, bakım yaptığı sırada boğanın saldırısına uğradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle öfkelenen hayvan, aniden saldırıya geçti.
Korku Dolu Anlar
Dengesini kaybeden çiftlik sahibi, boğanın boynuz darbeleriyle defalarca yere savruldu. Panik halinde kaçmaya çalışan adam, güçlükle uzaklaşarak kurtuldu. Olayın ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Güvenlik Kamerası Kaydetti
Çiftlikteki güvenlik kamerası, saldırı anlarını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde boğanın şiddetli hamleleri ve çiftlik sahibinin mücadelesi net bir şekilde görülüyor.
Uzmanlardan Uyarı
Uzmanlar, yetişkin boğaların üreme döneminde veya stres altında saldırgan olabileceğini belirterek, bu tür hayvanlarla çalışırken güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini vurguluyor.
Kaynak: Ereglihaberleri






