MENÜ
24 Haziran 2026 Çarşamba
DOLAR 46,5021 ▲ %0,05
EURO 52,8305 ▼ %0,20
ALTIN 6.099,96 ▼ %0,70

Salih Ağar Kayseri’den Malatya’ya Atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Görev Yeri Değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesi kapsamında, Kayseri Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar Malatya Arguvan Kaymakamlığı görevine getirildi. İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan 430 mülki idare amirinin yerini değiştiren karar sonrasında Ağar, Kayseri’deki resmi görevinden ayrılma hazırlıklarına başladı.

Kaymakam Ağar’dan İl Müdürlerine Veda Ziyareti

Yeni görev yerine gitmek üzere hazırlıklarını sürdüren Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar, kentteki veda ziyaretleri kapsamında kamu kurumlarının yöneticileriyle bir araya geldi. Bu doğrultuda Ağar; Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk’ü makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret edilen il müdürleri, görev yeri değişen Kaymakam Salih Ağar’a Kayseri’deki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yeri olan Malatya’nın Arguvan ilçesindeki çalışmaları için başarı ve hayırlı olsun dileklerini sundu.

Kaynak: Kayseri Olay

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir