Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’tan Teşekkür Konuşması
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yer alan Yıldırım Beyazıt Mahallesi, bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Yıldırım Beyazıt Yaz Şenlikleri’ne ev sahipliği yaptı. Mahalle Muhtarı Gonca Kaan tarafından organize edilen ve Dadaloğlu Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Ünlü Sanatçılar Dadaloğlu Parkı’nda Sahne Aldı
Şenlik kapsamında düzenlenen etkinliklerde konuşan Başkan Osman Koç, Kayseri’deki yaz şenliklerinin vatandaşlar arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti. Koç, “Kayseri yaz şenlikleri vesilesiyle vatandaşlarımızla ve Tomarza’lı hemşehrilerimizle bir araya gelmekten, onların güler yüzünü ve neşesini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu güzel organizasyonu düzenleyerek mahalle kültürünü canlandıran, bizleri bir araya getiren Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarımız Gonca Kaan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Dadaloğlu Parkı’nda kurulan sahnede Canan Başaran, Tugay Kocakaya, Hülya Şen ve Halil Daylak sahne alarak katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Şenliğe yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri ve davetliler, şarkılara eşlik ederek keyifli vakit geçirdi.
Kaynak: Kayseri Olay






