Ziyaretin Gündemi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Develi’de devam eden çalışmalar, planlanan yatırımlar ve ilerleyen süreçlerde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler üzerinde görüş alışverişi yapıldı.
Başkan Şengül, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Develi’mizin gelişimi, hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunulması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi adına son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Destekleri, misafirperverlikleri ve Develi’mize gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. Merkezde ve kırsalda hayata geçirdiğimiz birçok çalışmada bizlere her zaman destek olan kıymetli hemşehrimiz Memduh Başkanımızla birlik ve beraberlik içerisinde Develi’miz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Kayseri Olay






