MENÜ
17 Haziran 2026 Çarşamba
DOLAR 46,3232 ▲ %0,06
EURO 53,8636 ▲ %0,14
ALTIN 6.466,48 ▲ %0,30

Vali Hayrettin Çiçek Üç İlçe Kaymakamını Kabul Ettı

Kaymakamlara Başarı Belgesi Takdim Edildi

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen yabancı dil ve yurt dışı eğitim programına katılacak olan üç ilçe kaymakamını makamında kabul ederek başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki eğitim programı kapsamında Karaman’daki görev sürelerini tamamlayan Başyayla Kaymakamı Mert Açar, Sarıveliler Kaymakamı Furkan Avcı ve Ayrancı Kaymakamı Bünyamin İlkay, Vali Hayrettin Çiçek’e veda ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Yardımcıları Mustafa Karaca ve Mehmet Yasin Erkan da hazır bulundu.

Vali Çiçek’ten Kaymakamlara Teşekkür

Ziyaret esnasında kaymakamlarla bir süre sohbet eden Vali Hayrettin Çiçek, görev yaptıkları ilçelerdeki başarılı çalışmaları ve hizmetleri nedeniyle mülki idare amirlerine teşekkür etti. Vali Çiçek, yurt dışı eğitim süreci için başarı dileklerini ileterek kaymakamlara yeni görev yerlerinde muvaffakiyetler diledi. Görüşme, Vali Çiçek’in kaymakamlara başarı belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak: Karamanda Uyanış

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir