MENÜ
22 Haziran 2026 Pazartesi
DOLAR 46,4662 ▲ %0,04
EURO 53,2686 ▼ %0,08
ALTIN 6.278,04 ▲ %1,17

Vali Hayrettin Çiçek Karaman’daki konsere katıldı

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel konser programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaman Kadınlar Bağlama Topluluğu Sahne Aldı

Koro Şefi Emine Tekin liderliğinde sahneye çıkan Karaman Kadınlar Bağlama Topluluğu, Türk halk müziğinin seçkin eserlerini ve yöresel türküleri seslendirdi. Etkinlikte Akademisyen Ezgi Tekin ile Âşık Onguni olarak tanınan Ahmet Tekin de solo performanslarıyla izleyicilerin beğenisini topladı.

Protokol Üyelerinden Teşekkür Belgesi

Konserin tamamlanmasının ardından sahneye çıkan Vali Hayrettin Çiçek, başarılı dinleti için Koro Şefi Emine Tekin’e teşekkür ederek tüm sanatçıları tebrik etti. Kültürel etkinliğe MHP Karaman İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, gaziler ve çok sayıda vatandaş da katılım sağladı.

Kaynak: Karamanda Uyanış

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir