Karaman’ın Madenşehri köyünde kaçak kazı amacıyla bir sarnıca inen 3 kişi, halatın kopması sonucu 25 metre derinlikte mahsur kaldı.
4 Saatlik Kurtarma Operasyonu
Madenşehri köyü Karanlıkdere mevkisinde define aramak amacıyla yaklaşık 25 metrelik sarnıca inen şahıslar, kullandıkları halatın kopması nedeniyle yukarı çıkamadı. İhbar üzerine bölgeye Karaman İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekiplerinden oluşan 26 personel ve 11 araç sevk edildi.
Jandarma Albay Osman Saygılı koordinesinde yürütülen ve yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından E.E., İ.K. ve N.Ş. bulundukları yerden güvenle çıkarıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, yasal işlemler için gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan adli inceleme devam ediyor.






