Ali Hançer EHAD 12. Bölge Başkanlığına Atandı
Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Karaman Şubesi’nde gerçekleşen nöbet değişimiyle birlikte, şube başkanlığı görevini tamamlayan Ali Hançer, derneğin 12. Bölge Başkanlığı görevine getirildi. Dernek tarafından yapılan resmi açıklamada, Hançer’in görev süresi boyunca sergilediği özverili çalışmalar, şubeye kazandırdığı dinamizm ve teşkilatlanma sürecine sağladığı katkılar takdirle vurgulanarak kendisine teşekkür edildi.
Yönetim Kurulundan Yeni Görev Tebriği
Görev değişikliğinin tamamlanmasıyla birlikte, Evrensel Hafızlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, 12. Bölge Başkanı olarak atanan Ali Hançer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında yönetim kurulu üyeleri, Hançer’in yeni görevini tebrik ederek başarı temennilerini sundu.
Hizmet Yolunda Başarı Dilekleri
Dernek yönetiminin açıklamasında ayrıca, Kur’an-ı Kerim ve hafızlık çalışmalarına yönelik hizmetlerin kararlılıkla süreceği belirtilerek, “Yüce Rabbimizden kıymetli hocalarımıza Kur’an-ı Kerim’e ve hafızlarımıza hizmet yolunda ihlas, gayret ve bereket ihsan etmesini niyaz ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. EHAD yetkilileri, görev değişimlerinin teşkilat ve yürütülen çalışmalar adına hayırlara vesile olmasını dileyerek Ali Hançer ve Mete Üzüm’e yeni sorumluluk alanlarında başarılar diledi.
Kaynak: Karamanda Uyanış






