Kadın Kılığına Girip Kurşun Yağdırdı
Adana’nın Yüreğir ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, tanınmamak amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu. Kara çarşaf giyerek kadın kılığına giren saldırgan, hedef aldığı bir iş yerinin önüne kadar geldi. Yanında taşıdığı tabancayı çıkaran çarşaflı zanlı, iş yerine peş peşe ateş açtı.
Saldırıda kurşunların hedefi olan iş yerinde hasar meydana gelirken, şüpheli silahlı eylemin ardından koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Saldırı Anı Kameraya Yansıdı
Gerçekleştirilen silahlı saldırı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Polis ekipleri, elde edilen kamera görüntülerini incelemeye alarak kaçan şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Kaynak: Hürriyet






