MENÜ
24 Haziran 2026 Çarşamba
DOLAR 46,5015 ▲ %0,04
EURO 52,8399 ▼ %0,20
ALTIN 5.973,25 ▼ %2,76

Konya Ereğli’de Ramazan Arslan’a Silahlı Saldırı

Konya Ereğli’de Ramazan Arslan’a Silahlı Saldırı

Polis Geniş Çaplı İnceleme Başlattı

Konya’nın Ereğli ilçesinde yol kenarında ağır yaralı halde bulunan Ramazan Arslan, sırtından tabancayla vurulmuş olarak hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 14.00 sularında Konya-Ereğli karayolu girişinde meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların yerde kanlar içinde birini fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, sırtında iki mermi yarası tespit edilen Arslan’ı Ereğli Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Emniyet güçleri, mağdurun farklı bir noktada vurulduktan sonra araçla bölgeye getirilip yol kenarına bırakılmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir